Onderwijs

Ik werk veel in het onderwijs, waardoor ik de inhoud en de cultuur goed ken. Enkele voorbeelden:

  • Voor Erasmus Universiteit zit ik in het MT van de afdeling Marketing en Communicatie en stuur ik het onlineteam aan.
  • Bij SURFnet werk ik als projectleider op het gebied van onderwijsinnovatie.
  • Bij Hogeschool Utrecht werk ik twee jaar in een verandertraject op het gebied van onderwijsinnovatie voor het Programma Onderwijsinnovatie.
  • Positioneringsworkshops  geef ik bij de Faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht, waarbij we de unieke verkooppunten (USP’s) per opleiding vaststellen met onderwijsdirecteuren, studenten, docenten, studie adviseurs en andere betrokkenen. Mijn rol is het samenstellen van de inhoud en en het begeleiden van de workshops.
  • Als interim Hoofd Communicatie en Marketing bij twee faculteiten van de Universiteit Utrecht, de Betafaculteit, en de Faculteit Geowetenschappen leer ik de universiteit goed kennen. In beide gevallen gaat de afdeling op een nieuw manier werken en voer ik samen met anderen de veranderingen door. Daarnaast spelen marketingcommunicatie (het houden en werven studenten), corporate communicatie (de positionering van de Faculteit) en interne communicatie een rol.
  • Als Manager Publieksdiensten ontwikkel ik de communicatiestrategie voor Atria Kennisinstituut te Amsterdam, zo ook voor  UvA Erfgoed. Eerst voor het onderdeel Bijzondere Collecties, en daarna voor het Allard Pierson Museum. Daarnaast werk ik daar een aantal maanden als communicatie adviseur bij Bijzondere Collecties.
  • Ik ben een aantal jaren examinator voor de NIMA-B examens, onderdelen marketing communicatie en corporate communicatie. Daarnaast heb ik marketingscommunicatie gegeven aan de Avans Hogeschool.