TRAININGEN

‘Bewuster worden, oefenen en leren van elkaar in een ontspannen sfeer’

Ik geef leiderschaps- en communicatietrainingen: Persoonlijk Leiderschap, Omgaan met veranderingen, Ken je kracht, Adviesvaardigheden, Effectieve communicatie, Invloed op overtuigingen, Strategisch adviseren en Klantgericht werken. Bewustwording, inzichten opdoen, leren van elkaar en ‘doen!’ zijn daarbij de kernwoorden.  Klanten zijn PLUS Retail (waar ik sinds zeven jaar leiderschapstrainingen aan leidinggevenden geef), Emte, Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, AMC, FCB, Spijtenburg Opleidingen, diverse gemeenten en Vivium Zorggroep.

De trainingen zijn altijd op maat ontwikkeld en bedoeld voor medewerkers, managers, adviseurs, leidinggevenden, verkopers, particulieren en teams uit bedrijven en organisaties. Alle niveaus kunnen aan bod komen. Het kan gaan om een dagdeel, een dag, een meerdaagse training of een traject van meerdere maanden. Altijd op het snijvlak van communicatie en psychologie.  Bij de trainingen staat persoonlijk leiderschap centraal. Immers: vanuit het kennen van jezelf werk je samen met anderen.

Ik werk vaak samen met andere trainers en met externe specialisten met kennis van organisaties, mensen en communicatie en ook met trainingsacteurs om situaties met deelnemers te oefenen. Na de trainingen zijn deelnemers (zelf)bewuster en hebben zij meer inzicht in hun drijfveren, overtuigingen en handelen.