VOOR WIE?

‘Voor iedereen met een ontwikkelvraag. Voor iedereen met een communicatievraagstuk. Voor iedereen die wil verbinden en leren.

Ik werkte de afgelopen jaren voor veel verschillende klanten in diverse branches, met goede klantreacties.

Specialisaties zijn interactieve communicatie (vaak bij veranderingen of bijvoorbeeld bij omgevingscommunicatie), corporate communicatie en interne communicatie. Het begeleiden van en samenwerken met afdelingen en teams, zowel als manager als als coach/trainer speelt daarbij ook vaak een rol.

De omgeving varieert sterk. Ik heb inmiddels veel ervaring in de onderwijsbranche: bij Erasmus Universiteit RotterdamHogeschool Utrecht, SURF, de Universiteit van Amsterdam en Universiteit Utrecht. In het bedrijfsleven: Plus Retail, Projectontwikkelaar ERA Contour, Berkel Prior en de NAM. Voor ministeriesgemeenten, en provincie. In de zorgsector: het St. Antonius Ziekenhuis, AMC, Vivium Zorggroep en de zorgsectoren van Spijtenburg Opleidingen. In de kunstwereld: zvoor de Bijzondere Collecties van de UvA en voor Deventer Verhaal. 

Als het gaat om coachingswerkzaamheden komen werknemers van diverse bedrijven met werkgerelateerde vragen langs en coach ik individuen, zoals ZZP’ers.